Onze Projecten

sportschool-attica-verbouwing-amsbouwgroep

Verbouwing sportschool

In een volledig lege bedrijfshal in Uithoorn deden we in maart 2017 een grondige verbouwing voor Sportschool Attica. We maakten een tussenverdieping, natte ruimten, zorgden voor betere verlichting en klimaattechniek, schilderwerk en veel meer. Door een uitgekiende logistiek van werkzaamheden was de verbouwing in 4 weken tijd klaar!

utiliteit – verbouw

Bedrijfshal Utrecht

Aan de Sterrebaan in Utrecht nemen we een gedateerd bedrijfspand flink onder handen. Om te beginnen storten we een nieuwe vloeistofdichte betonvloer. Daarna knappen we de inrichting ook op.

utiliteit – verbouw

Bedrijfshal-utrecht-amsbouwgroep
Nieuwe-hartafdeling-VUMC-amsbouwgroep

Nieuwe hartafdeling VUMC

Eind 2016 werkten we mee aan een nieuwe hartbewakingsafdeling op de 5e verdieping van het VUMC in Amsterdam. De bouwkundige eisen waren uiteraard zeer hoog, en het resultaat is erg mooi geworden.

nieuwbouw – utiliteit

Winkelpand Amsterdam

Vandaag beginnen we met het aanbrengen van boorpalen onder een winkelpand aan de Nieuwendijk. AMS Bouwgroep vernieuwt niet alleen de fundering, maar maakt ook een kelder en breidt het pand aan de achterzijde uit. Het pand is een rijksmonument.
utiliteit – verbouw

nieuwendijk61-amsbouwgroep-verbouw
Blueprints, tape measure, hammer

AMS Interieurs = AMS Bouwgroep

Vanaf 1 januari gaat AMS Interieurs verder onder een nieuwe naam: AMS Bouwgroep BV. De nieuwe naam past beter bij het brede scala aan bouwactiviteiten die het bedrijf onderneemt. We zijn de eerste 2 maanden van 2017 druk doende om onze website, logo’s en wagenpark aan te passen.

algemeen

Uitbreiden gates Schiphol

Op Schiphol werken we alweer een jaar, in opdracht van VolkerWessels, aan de uitbreiding van gates. Bovenop bestaande gates wordt een extra verdieping gemaakt. Logistiek en technisch een uitdagend project.
nieuwbouw – utiliteit

schiphol-gates-volkerswessels
badkamer-adam-ams

Luxe badkamer

Klanten in een flatgebouw uit 2008 vroegen ons om (onder meer) hun badkamer een facelift te geven, op basis van hun eigen ontwerp en materialen. Vooral de antieke houten wasbak spreekt tot de verbeelding!

verbouw – woning

Gevelrenovatie Marnixstraat

Aan de Marnixstraat renoveerden we een hele gevel. Het metselwerk en de voegen werden aangepakt, maar ook stukken kozijnen vernieuwd en uiteindelijk werd de zaak netjes in de verf gezet.

onderhoud – woning

2013-09-28-16.10.25-kopie
Sloopwerk in Amsterdam

Operatiekamers UMC Utrecht

Het UMCU ziekenhuis in Utrecht was dringend aan een paar nieuwe operatieafdelingen toe. Wij hebben daar ons steentje aan bijgedragen. Een kwestie van heel nauwkeurig en netjes afwerken!

nieuwbouw – utiliteit

Vernieuwen meterkasten

Voor Alliander en een woningcorporatie in Amsterdam hebben we in 2015 een groot aantal meterkasten vernieuwd. Oude rommel eruit en beter geschikt voor nieuwe gasmeters, watermeters en bekabeling.

onderhoud – woning

metkast-1024x648
metr-1140x729

Renovatie metrostations

De oostlijn van de Amsterdamse metro wordt vanaf 2014 gerenoveerd. AMS Bouwgroep is een van de onderaannemers voor deze omvangrijke klus. We houden ons met name bezig met de perrons.

onderhoud – utiliteit

Vernieuwen Spinoza lyceum

In 2013 hebben we het Spinoza ingrijpend vernieuwd. De oude school was er dan ook wel aan toe. We maakten onder andere nieuwe geveldelen, nieuwe vloeren en lokalen, een betere ventilatie, en een opgefriste centrale kantine.

verbouw – utiliteit

SONY DSC
Nova-college

Nieuwe trap Nova College

In 2012 maakte AMS de nieuwe hardhouten trappen in de centrale hal van het Nova College, in Amsterdam West.

onderhoud – utiliteit

Verbouwing Stopera

Aanvankelijk werd AMS Bouw Groep gevraagd om de lobby van het Muziektheater (vooral de plafonds) te vernieuwen, maar de opdrachtgever was zo tevreden dat wij daarna ook delen van het stadhuis en de ambtelijke kantoren hebben aangepakt!

onderhoud – utiliteit – verbouw

stopera-1140x753
villaDH-2

Verbouwing villa in Den Haag

In 2009 hebben we in Scheveningen een villa van top tot teen verbouwd, niets werd overgeslagen. Van kozijnen en ramen tot het vloer in handen genomen door AMS Bouw Groep.

verbouw – woning

Verbouwing KLM Crown lounge

De oude ICA Crown lounge van de KLM was een beetje sleets en gedateerd geworden. AMS kreeg opdracht om de boel weer up to date te brengen, met luxe materialen en een hedendaags ontwerp.

utiliteit – verbouwing

KLM-Crown-Lounge-Amsterdam-Schiphol-Schengen-07
208

Onderhoud Woning

AMS Bouw & Interieur werd hier ingeschakeld om op enkele etages delen van de parketvloer te vernieuwen.

onderhoud – woning

Aanbouw woning

Bij de bestaande vrijstaande woonhuis heeft AMS de achtergevel vernieuwd, waarbij de huis werd uitgebreid met een serre.

woning – verbouwing

aanbouw
WhatsApp Image 2022-02-04 at 12.50.24 PM (4)

Tijdelijke compact woningen

AMS Bouw & Interieur is hier een samenwerking aangegaan voor een compacte woning  te bouwen voor zijn medewerkers die ver van huis moeten werken.

tijdelijke woning

Vul uw zoekwoord in