AMS Schilderwerken BV

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf voor betaalbare prijzen? Of zit u met de vraag hoeveel kost een schilder, en u wilt meer duidelijkheid over de prijzen van schilderwerk? Dan bent u hier helemaal op de juiste pagina beland!

Wij zullen u advies en tips geven over de gemiddelde kosten per m2 (vierkante meter ) of per uur van het opnieuw laten schilderen van uw bestaande of nieuwbouwwoning zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Ervaren schilders

Met onze ervaren en professionele schilders vragen wij de laagste schilder prijzen in de schilders wereld. Dit komt ook omdat wij in de loop der jaren het voor elkaar hebben gekregen al onze materialen zeer scherp in te kopen. Of het nu om de verf, af plak tape, kwasten of rollers gaat, wij en u betalen dus niet de hoofdprijs. Wij berekenen dit voordeel namelijk aan u door. Ook kunt bij ons precies lezen wat het kost om een huis te schilderen.

Aan welke prijzen moet u denken

Elke schilder rekent natuurlijk een andere prijs. Dit kan zitten in het uurloon maar ook in de vaste offerte die opgesteld wordt. Wij hebben toch voor u geprobeerd een goed overzicht te maken van de geschatte kosten die een schilder kan gaan berekenen in zijn offerte.

Een schilder zou op twee verschillende manier zijn prijs vast kunnen stellen. Dit kan dus per uur of per aangenomen werk ( per vierkante meter)