Wie is AMS Bouwgroep BV

OVER ONS

In het hart van het bruisende Amsterdam, op de hoek van Poortland 208, staat een verzameling van bedrijven die de ruggengraat vormen van de bouw- en technische sector: AMS Bouwgroep BV en haar gevarieerde zusterbedrijven. Met een indrukwekkende reeks van expertise en diensten bedienen ze een breed scala aan klanten, variërend van vastgoedeigenaren en energiebedrijven tot ziekenhuizen en particulieren.

Bij het betreden van de wereld van AMS Bouwgroep BV en haar zusterbedrijven, wordt de veelzijdigheid van hun dienstverlening onmiddellijk duidelijk. Ongeacht of het nu gaat om het neerhalen van verouderde gebouwen, het leggen van stevige fundamenten, het creëren van inspirerende interieurs, of het waarborgen van brandveiligheid, er is één gemeenschappelijke factor die alle bedrijven met elkaar verbindt: een passie voor excellentie en een ongeëvenaard vakmanschap.

AMS Slooptechniek BV staat aan de voorhoede van innovatieve sloopmethoden, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Terwijl AMS Funderingstechniek BV solide fundamenten legt voor toekomstige constructies, vormt AMS Bouw & Interieur BV ruwe ruimtes om tot leefbare en inspirerende omgevingen die de visie van hun klanten weerspiegelen.

In een wereld waar veiligheid en preventie van cruciaal belang zijn, staat AMS Brandpreventie BV klaar om te waarborgen dat elk gebouw voldoet aan de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid. Ondertussen voegt AMS Schilderwerken BV esthetiek en bescherming toe aan oppervlakken, en tilt AMS Zaag- en Boortechniek BV precisie naar nieuwe hoogten, letterlijk en figuurlijk.

De veelzijdigheid en expertise van deze bedrijven zijn slechts mogelijk dankzij een team van getalenteerde en toegewijde professionals, wier passie en inzet de motor zijn achter het succes van AMS Bouwgroep BV en haar zusterbedrijven. Van ervaren ingenieurs tot bedreven ambachtslieden, het is hun gezamenlijke streven naar excellentie dat elk project, groot of klein, omvormt tot een meesterwerk.

In de dynamische wereld van de bouwsector gaat samenwerking vaak hand in hand met succes. Hier komt de rol van AMS Bouwsupport BV om de hoek kijken, waarbij zij hun expertise aanbieden als onderaannemer bij omvangrijke projecten, in samenwerking met gerenommeerde namen zoals Heijmans en VolkerWessels. Deze partnerschappen zijn een bewijs van het vertrouwen dat de industrie stelt in de deskundigheid van AMS Bouwgroep BV en de gehele AMS-familie.

Gelegen op de kruising van technologie, innovatie en traditioneel vakmanschap, heeft Poortland 208 in Amsterdam zich ontpopt als een epicentrum van bouwkundige excellentie dankzij de inspanningen van AMS Bouwgroep BV en haar zusterbedrijven. Hun verhaal wordt geschreven met elke constructie die ze opbouwen, met elke uitdaging die ze overwinnen en met elke klant die ze tevreden stellen. De toekomst is helder voor deze bedrijven, en terwijl de stad verandert en groeit, zullen zij ongetwijfeld blijven bijdragen aan haar evolutie op majestueuze wijze.