AMS Zaag- en boortechniek BV

Een grondige voorbereiding maakt dat we met kundig personeel en de juiste machines op het afgesproken tijdstip aan de opdracht beginnen en deze op de kortst mogelijke termijn tot een goed einde brengen. We dragen er zorg voor dat andere processen en stromingen binnen uw werk- of woonomgeving stofvrij en ongehinderd voortgang vinden. Samen stemmen we daar de planning op af.

AMS Zaag- en boortechniek BV is gespecialiseerd in het boren in én zagen van alle soorten gewapend beton, asfalt, natuursteen en andere steenachtige materialen. Denk hierbij aan het wegwerken of doorvoeren van leidingen en het maken van sparingen voor inbouwdozen van elektrische en sanitaire installaties of aan het maken van nieuwe trapgaten in bestaande situaties.

Ons personeel is VCA gecertificeerd, volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, beschikt over de modernste apparatuur en is gewend om onder elke omstandigheid te werken.

AMS Zaag- en boortechniek BV beschouwt haar sloopwerkzaamheden als bouwen in spiegelbeeld. Het is daarom onze overtuiging dat deze werkzaamheden een gelijke voorbereiding vergen. De klus is voor ons pas geslaagd als de opdrachtgever, gebruiker of bewoner van een pand hier geen hinder van ondervindt. We werken snel en stofarm, dankzij toegewijd en kundig personeel en de beste apparatuur. Badkamers en keukens in een bewoonde situatie worden schoon, snel en goed gesloopt. Winkels en kantoren snel en op korte termijn gestript en klaar gemaakt voor een nieuwe toepassing of een ander interieur.