AMS Slooptechniek BV

Vaak worden wij ingezet bij het slopen, renoveren en ombouwen van kantoorpanden naar appartementen of woningen. Ook doen veel winkels of winkelcentra een beroep op ons. Het grote verschil tussen deze twee verschillende projecten is de doorlooptijd. Winkels of winkelcentra moeten soms grotendeels in een weekend of zeer korte periode worden gerenoveerd. Dus als het nodig is, zetten wij 24 uur per dag werknemers op het project. Zelfs op Schiphol hebben we werkzaamheden verricht met onze grote groep mensen.

AMS Bouwgroep B.V. is een professioneel, toonaangevend en een multidisciplinaire aannemingsmaatschappij op het gebied van duurzame binnenstedelijke totaalsloop, Industriële sloop en ontmanteling, asbest- en chroom 6 verwijdering, bodemsanering en infrastructurele projecten. Hierbij wordt de samenwerking tussen de bedrijven optimaal benut en staan duurzaamheid en veiligheid voor mens en het milieu altijd centraal.

Onze hoog opgeleide medewerkers zijn dagelijks actief in de meest interessante, complexe en uitdagende projecten en hebben hierbij de beschikking over een uiterst modern machinepark.

Ervaring in sloopwerk​

AMS Slooptechniek BV is het slopen van gebouwen en constructies een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Niet voor niets is slopen het omgekeerd bouwen en vergt het een gelijke inzet van kennis en kunde. Wij weten hoe we overlast tijdens het slopen kunnen minimaliseren en hebben de expertise, machines en ervaring in huis.

 

Inventarisatie voor het sloopwerk

Al onze sloopwerken starten met een gedegen onderzoek en inventarisatie van het te slopen gebouw. In veel gevallen blijkt uit de constructie van het gebouw welke werkmethodieken we kunnen toepassen. Soms is een totaalsloop nodig, maar veel vaker is renovatiesloop van een gebouw of complex een beter én duurzamer alternatief. Aannemer sloopwerk? Voor Amsterdam en omgeving. U kunt voor alles bij ons terecht: zowel voor kleine klussen of grote projecten. Neem contact met ons op.