AMS ZAAG- EN BOORTECHNIEK BV

Een grondige voorbereiding maakt dat we met kundig personeel en de juiste machines op het afgesproken tijdstip aan de opdracht beginnen en deze op de kortst mogelijke termijn tot een goed einde brengen.

AMS BOUW & INTERIEUR BV

Als het gaat om het interieur van nieuwbouw of het duurzaam verbouwen van bestaande bouw, samen met u als opdrachtgever wenden wij onze kennis en ervaring op het gebied van onze werkkunsten om uw bouwproject tot een succes te brengen.

AMS FUNDERINGS TECHNIEK BV

De basis onder elk bouwwerk is een goede fundering. Zonder goede fundatie geen constructief veilig bouwwerk dat tot in lengte van jaren dienst kan doen. Het bedenken van de beste funderingsoplossing en het toepassen van de juiste funderingstechniek is een vak apart.

AMS BRANDPREVENTIE BV

Bedrijven zijn verplicht om aan brandpreventie te doen en brandveiligheidsmiddelen in het bedrijf te hebben. In huis is dat niet verplicht, maar het is goede zaak zijn om op zijn minst een basis brandpreventie in huis te hebben. Een ongeluk is zo gebeurd.

AMS SCHILDERWERKEN BV

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf voor betaalbare prijzen? Of zit u met de vraag hoeveel kost een schilder, en u wilt meer duidelijkheid over de prijzen van schilderwerk? Dan bent u hier helemaal op de juiste pagina beland!

AMS SLOOPTECHNIEK BV

AMS Bouwgroep B.V. is een professioneel, toonaangevend en een multidisciplinaire aannemingsmaatschappij op het gebied van duurzame binnenstedelijke totaalsloop, Industriële sloop en ontmanteling, asbest- en chroom 6

AMS BOUWSUPPORT BV

AMS Bouwsupport BV houdt zich bezig met bouwondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij bieden ondersteuning bij uw bouwproject door middel van een zeer ruim aanbod aan werkzaamheden. Overal waar helpende handen nodig zijn, kan ons AMS Bouwsupport team u te hulp